مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر آموزش و پرورش با بیان اینکه دانش آموزان مناطق محروم و عشایر به دلیل دسترسی نداشتن به امکانات استفاده از آموزش از راه دور از درس عقب افتاده اند، گفت: مردم اگر در خانه‌هایشان گوشی هوشمندی دارند که از آن استفاده نمی‌کنند، آن را به این دانش آموزان برای استفاده از آموزش مجازی هدیه دهند.

دانش آموزان عشایر

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، محمدرضا سیفی مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش درباره طرح کمک به مناطق محروم و دانش‌آموزان عشایر برای ارائه گوشی موبایل هوشمند، گفت: بعد از شیوع کرونا ویروس، مدارس تعطیل شدند و این مساله دامن‌گیر مدارس عشایری هم شد و دانش‌آموزان عشایری از آموزش عقب افتادند.

وی در ادامه گفت: ممکن است در برخی از مناطق صعب‌العبور دسترسی به شبکه آموزش وجود نداشته باشد و یا حتی برق‌کشی هم در آنجا نباشد، از طرفی زمانی که برق نیست امکان استفاده از اینترنت و فضای مجازی هم وجود ندارد، لذا ما جایگزین‌های این مساله را بررسی کردیم از این رو یک شیوه‌نامه آموزش غیرحضوری برای دانش‌آموزان مناطق فاقد دسترسی به تلویزیونی و اینترنت در هفته‌های پیش به سراسر کشور ارسال کردیم.

مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر آموزش و پرورش افزود: این دستورالعمل صرفا مربوط به دانش‌آموزان عشایری نیست و دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وظیفه دارد به تمام دانش‌آموزان مناطق محروم اعم از روستایی، عشایری و حتی حاشیه شهری خدمات خود را ارائه دهد.

سیفی بیان کرد: به طور مستمر در حال بررسی هستیم تا اشکالات در این زمینه را برطرف کنیم. اولین گام این است که اشکالات را شناسایی کنیم و بدانیم دقیقا چه تعداد از دانش‌آموزان به اینترنت دسترسی ندارند، چه تعداد گوشی هوشمند ندارند، یا اگر به عنوان مثال در یک خانواده که چهار دانش‌آموز وجود دارد، استفاده آنها از گوشی هوشمند باید به چه صورتی باشد و همچنین پی ببریم فراوانی گوشی‌های هوشمند قابل استفاده در سامانه شاد چه تعداد است. در مجموع همه اینها در اولین گام باید مورد بررسی قرار بگیرد.

وی افزود: بر اساس سامانه سناد که سامانه ثبت‌نام دانش‌آموزان است، در حال بررسی وضعیت دانش‌آموزان هستیم. بر اساس یک بازخورد میدانی که استان‌ها گزارش دادند، به این نتیجه رسیدیم که یکی از مهم‌ترین مشکلاتی که الان وجود دارد، این است که ممکن است در یک منطقه‌ای پوشش اینترنت باشد، اما برخی گوشی موبایل هوشمندی که بتوان نرم‌افزار شاد را روی آن نصب کرد، نداشته باشند. از این رو تصمیم گرفتیم طی یک پویش، اقدام به جمع‌آوری موبایل‌های هوشمند برای دانش‌آموزان مناطق محروم کنیم.

سیفی در پاسخ به این سوال که آیا تا به الان گوشی همراه از سوی مردم یا خیرین ارائه شده است، گفت: به صورت موردی به ما خبر می‌رسد که در فلان استان یک خیر چند عدد گوشی به اداره آموزش و پرورش عشایری اهدا کرده است، ولی هنوز در کل کشور این اقدام فراگیر نشده است.

مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر آموزش و پرورش گفت: مردم اگر در خانه‌هایشان گوشی موبایلی دارند که از آن استفاده نمی‌کنند بهتر است در این اقدام و پویش کمک کنند تا بتوانیم به دانش‌آموزان عشایر گوشی موبایل هوشمند اهدا کنیم. شاید در حال حاضر مدرسه ساختن جوابگو نباشد و ما اکنون در موقعیتی قرار گرفتیم که شاید نتوان به سادگی مدارس را بازگشایی کرد. حتی ممکن است در فصل پاییز دوباره موجی از کرونا را شاهد باشیم و بخواهیم مجددا نوع دیگری از مدرسه را تجربه کنیم.

وی تاکید کرد: آموزش مجازی ممکن است مدت‌ها ادامه داشته باشد و ما مجبور باشیم بعد از این شرایط از آموزش الکترونیکی و این سامانه استفاده کنیم. البته آموزش غیرحضوری برای دانش‌آموزان ابتدایی و این دوره سنی مناسب نیست و دانش آموز باید حتما چهره به چهره معلم خود را ببیند.

مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر آموزش و پرورش در پایان اظهار داشت:  با این حال ما در شرایط اضطرار قرار داریم، ولی نمی‌توان آموزش را متوقف کرد. امیدواریم مردم تا جایی که در توان دارند جهت جمع‌آوری گوشی‌های هوشمند برای ‌دانش‌آموزان به ما کمک کنند.

کد خبر 504742

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آموزش

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha